خانه / دسته‌بندی نشده / برون سپاری غذای بیماران تخت های بیمارستانی را افزایش می دهد

برون سپاری غذای بیماران تخت های بیمارستانی را افزایش می دهد



به گزارش ایرنا، دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران در گرمدره کرج بیان داشت: ایده راه اندازی نخستین مرکز تهیه غذای بیماران با مشارکت بخش خصوصی در چند سال اخیر مورد توجه وزارت بهداشت و درمان قرار گرفت که اکنون به ثمر نشسته است.
وی گفت: افزایش این مراکز موجب می شود تا ضمن جمع آوری آشپزخانه ها در مراکز درمانی دولتی، فضاهای خدمات درمانی و تخت های بیمارستانی توسعه پیدا کند.
وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه تعداد تخت های بیمارستانی در کشور کافی نیست، افزود: راه اندازی مراکز تهیه غذای بیمار افزون بر توسعه خدمات درمانی، مشکلات تهیه و توزیع غذای بیماران را برطرف می کند.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد که نباید وقت مسئولان بیمارستان ها صرف مسائل فرعی شده و اهداف اصلی و تخصصی به حاشیه برود.
وی بیان داشت : انتظار می رود بخش خصوصی با ورود به فعالیت های فنی بیمارستان های دولتی از حجم کاری این مراکز بکاهد .
وزیر بهداشت و درمان اظهار داشت: بخش خصوصی باید مورد حمایت بخش های مختلف دولتی قرار بگیرد و زمینه رشد این بخش فراهم شود.
قاضی زاده هاشمی گفت: بهترین پزشکان کشور به عنوان روسای بیمارستان ها و مراکز درمانی نباید وقت آنها صرف کارهای روزمره اداری شود و بیماران نتوانند از خدمات آنها بهره کافی ببرند.
نخستین مرکز تهیه غذای بیمار کشور با ظرفیت روزانه 30 هزار پرس غذا و 250 فرصت شغلی امروز با حضور وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و استاندار البرز در گرمدره کرج راه اندازی شد.
برای راه اندازی این مرکزبا زیربنای 3 هزارو600 متر مربع افزون بر 60 میلیارد تومان از محل سرمایه های بخش خصوصی هزینه شده است.
7410/ 6155



انتهای پیام /*










درباره gohari